skip to Main Content
24/7 taxi service Luchthavenvervoer Vaste lage tarieven Snel ter plaatse Luxe Audi's

- Reviews

Een rondje om de wereld: buitenlandse taxi’s

Wereldwijde taxiservice

Hoewel we als het om taxiservice gaat, tegenwoordig met z’n allen massaal gaan voor snel en goedkoop (denk aan het Uber concept), heeft de ouderwetse taxi toch ook wel z’n charme. Niet alleen in Nederland, maar zeker ook in het buitenland zijn er interessante taxi’s te vinden, die iets zeggen over de cultuur van het land of zelfs van een stad. In dit blog meer over taxiservice wereldwijd. Wilt u gewoon in uw vertrouwde stad Arnhem een taxi bestellen? Dat kan natuurlijk ook! Bel dan Taxi Arnhem!

De New Yorkse Yellow Cab

De bekende taxi in het New Yorkse straatbeeld is de Yellow Cab. Deze taxi’s werden aanvankelijk vanuit Frankrijk geïmporteerd en geel geverfd, waardoor ze goed zichtbaar zouden zijn in het verkeer. Aangezien er haast meer Yellow Cabs rondrijden dan gewone auto’s, is de wachttijd om een taxi aan te houden in New York vaak vrij kort. Houd er wel rekening mee dat u in New York geen taxi van te voren kunt bestellen. U houdt de taxi aan op het moment dat u er een nodig heeft. Met meer dan 13.000 Yellow Cabs moet dat echter niet zo’n probleem zijn…

De Black Cab in Londen

Het is een van de bekendste rondrijdende taxi in Londen: de Black Cab. Deze taxi heeft deuren die vanuit het midden openen. De oorsprong van de Black Cab gaat helemaal terug naar het jaar 1605, toen een huurkoets bedrijf in Londen mensen van A naar B begon te vervoeren. Opmerkelijk is de hoogte van de taxi: dusdanig gemaakt dat iemand met een bolhoed aangenaam kan zitten.

Bangkok’s Tuk-Tuk

Voor degenen die op vakantie gaan naar Thailand is het zeker een aanrader per tuk-tuk van A naar B te komen. Het drukke verkeer in Bangkok maakt de tuk-tuk hét vervoersmiddel om snel op de plaats van bestemming te komen. Deze taxi’s worden door een persoon op een fiets of brommer voortgetrokken en zijn er in verschillende vormen en kleuren. Pas op: een adrenaline kick is gegarandeerd!

Een rondje om de wereld: buitenlandse taxi’s

Taxiservice in Arnhem

Echter mogen we onze eigen mooie stad Arnhem natuurlijk ook niet vergeten. Wanneer u gewoon simpelweg op zoek bent naar een betrouwbare, veilige taxiservice belt u eenvoudig en snel naar Taxi Arnhem. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 026-2606060. Wij brengen u snel van A naar B in een luxe wagen!

Back To Top
Direct een taxi : 026-2606060