skip to Main Content
24/7 taxi service Luchthavenvervoer Vaste lage tarieven Snel ter plaatse Luxe Audi's

- Reviews

De taxi als u een druk schema heeft

De taxi met een druk schema

Bent u woonachtig in Arnhem en heeft u een hectische baan waar u met regelmaat stress van heeft? Merkt u dat u hierdoor relatief weinig slaap? Dan kan het zomaar zijn dat uw concentratie in het verkeer hieronder te lijden heeft. Mensen die een verstoord dag- en nachtritme hebben, of zelfs een chronisch slaaptekort, hebben een verhoogd risico op verkeersongelukken. Wilt u dit risico tot een minimum beperken? Dan is wat vaker de taxi in Arnhem nemen de oplossing voor u! Taxi Arnhem vertelt u er hier alles over.

De invloed van vermoeidheid

In slaap vallen achter het stuur: u moet er toch niet aan denken? Als u noodgedwongen vermoeid achter het stuur moet zitten, kunt u natuurlijk wel wat dingen doen. Zo kunt u de muziek extra hard zetten, de raampjes openen en wat extra koffie of energiedrank achterover slaan. Dit is uiteraard niet de beste manier om het probleem aan te pakken.

Uit Duits onderzoek is gebleken dat bijna 50% van de automobilisten tijdens een rit minstens één keer heeft meegemaakt, dat hij of zij bijna in slaap viel achter het stuur. In veel gevallen loopt dit goed af, maar van alle ongelukken die er dagelijks op de weg plaatsvinden, kunt u zich afvragen welke er worden veroorzaakt door iemand die achter het stuur in slaap viel.

Oorzaken vermoeidheid

Vermoeidheid en slaapgebrek treden voornamelijk op bij mensen met een druk en stressvol schema in het dagelijks leven. De spanning en de werkdruk kunnen een behoorlijke aanslag op de nachtrust zijn. Daarnaast zijn mensen die lange diensten van meer dan acht uur draaien sneller vermoeid, alsmede mensen die nachtdiensten draaien, meer dan één baan hebben, in ploegendiensten werken en regelmatig achter het stuur zitten tussen 00:00 uur en 06:00.

Veilig en verantwoord reizen met de taxi

Als u voor uw werk elke dag met de auto erop uit moet, heeft u ongetwijfeld wel een keer te moe achter het stuur gezeten. Waarschijnlijk was u er zich van bewust dat u eigenlijk te moe was, maar deed u het toch omdat de plicht nu eenmaal roept. Dit kan uiteraard een keertje gebeuren, maar als u merkt dat dit regelmatig gebeurt, pak dan eens de taxi. Op die manier weet u zeker dat u in alle rust en comfort van en naar uw werk vervoerd kunt worden.

Bestel een taxi

Woont u in Arnhem en omgeving en heeft u een drukke en intense baan in bijvoorbeeld Nijmegen? Bestel dan een taxi als u regelmatig merkt dat u te moe bent om veilig achter het stuur te zitten. Bel voor een taxi direct naar: 026-2606060, dan komen wij zo snel mogelijk voorrijden. We wensen u alvast een fijne en veilige reis toe!

Back To Top
Direct een taxi : 026-2606060