skip to Main Content
24/7 taxi service Luchthavenvervoer Vaste lage tarieven Snel ter plaatse Luxe Audi's

- Reviews

De taxi tijdens een druk bestaan

De taxi bij een druk leven met weinig rust

Woont u in Arnhem en heeft u een drukke baan die er met enige regelmaat voor zorgt dat u stress ervaart en te weinig slaap krijgt? In dat geval kan het mogelijk zijn dat uw aandachtsspanne in het verkeer daaronder lijdt. Mensen met een verstoord dag- en nachtritme of een chronisch slaaptekort, lopen een verhoogd risico onvoldoende in het verkeer te kunnen functioneren. Dit met alle gevolgen van dien. De taxi kan hier uitkomst bieden. Taxi Arnhem vertelt u er hier meer over.

Onderschat vermoeidheid niet

Als er iets gevaarlijk is, dan is het wel in slaap vallen achter het stuur. Als u merkt dat u moe bent terwijl u rijdt, kunt u natuurlijk wel de raampjes open zetten, de muziek hard zetten en extra koffie of energiedrank drinken. Dit is echter niet de meest verstandige aanpak.

Uit Duits onderzoek blijkt dat bijna de helft van alle automobilisten tijdens een rit minstens één keer heeft meegemaakt, dat hij of zij de ogen niet open kon houden. In de meeste gevallen loopt dit goed af, maar u kunt zich afvragen hoeveel ongelukken er jaarlijks worden veroorzaakt door mensen die achter het stuur in slaap vallen.

Oorzaken vermoeidheid

Vermoeidheid en gebrek aan slaap treedt vooral op bij mensen met een drukke en stressvolle baan. De spanning en de werkdruk kunnen een flinke aanslag op de nachtrust zijn. Daarnaast zijn mensen die lange diensten van meer dan acht uur draaien sneller vermoeid, alsmede mensen die nachtdiensten draaien, meer dan één baan hebben, in ploegendiensten werken en regelmatig achter het stuur zitten tussen twaalf uur ’s nachts en zes uur ’s ochtends.

Reis veilig met de taxi

Als u voor uw werk dagelijks met de auto moet, kan het bijna niet anders dat u wel eens vermoeid achter het stuur heeft gezeten. Ook al zijn we ons er vaak van bewust dat we eigenlijk te moe zijn om achter het stuur te kruipen, vaak doen we het toch omdat de plicht simpelweg roept.

Als u merkt dat u regelmatig vermoeid achter het stuur zit, neem dan het zekere voor het onzekere en neem de taxi naar uw werk. Dit hoeft uiteraard niet elke dag, maar doe dit zeker als u merkt dat u eigenlijk te moe bent om te rijden. Zo laat u zich veilig en in alle rust vervoeren om goed en wel op uw werk aan te komen. Veilig en comfortabel!

Bestel een taxi

Woont u in Arnhem en omgeving en werkt u bijvoorbeeld in Nijmegen? Bestel dan een taxi als u een druk bestaan heeft en merkt dat u te moe bent om veilig achter het stuur te kruipen. Bel voor een taxi direct naar: 024-3660044, dan komen wij zo snel mogelijk voorrijden. Fijne reis!

Back To Top
Direct een taxi : 026-2606060