skip to Main Content
24/7 taxi service Luchthavenvervoer Vaste lage tarieven Snel ter plaatse Luxe Audi's

- Reviews

Een taxi voor iedere gelegenheid

Een taxi voor iedereen en iedere gelegenheid

U spreekt regelmatig met vrienden af, in Arnhem en omgeving. De ene keer gaat u naar hen toe, de andere keer komen ze bij u op bezoek. Soms houden jullie een borrelmiddag of -avond, af en toe eten jullie samen. Maar zo eens per jaar gaan jullie samen uit eten, in een goed restaurant. Soms spreken jullie ook af met jullie gezamenlijke vriendengroep. Natuurlijk worden er ook wel eens stapavonden georganiseerd. Gezellig, eindelijk eens tijd om goed bij te praten en te lachen. Genieten van het leven, jullie weten zo goed hoe belangrijk dat is.

“rij jij of rij ik”?

Wat al deze mooie momenten van samenzijn nog meer gemeen hebben? Vervoer. U wilt ergens heen en aan het eind van de middag of avond wilt u weer naar huis. U rijdt zelf. Maar waarom eigenlijk? Hoe heerlijk relaxt is het niet om gewoon in een auto van Taxi Arnhem te stappen die voor komt rijden en u op het gewenste moment weer naar huis brengt? Hoe prettig is het om dat moment te voorkomen waarop u die bekende maar vervelende vraag aan elkaar stelt, vaak op een moment dat u al een glas alcohol heeft gedronken: “rij jij of rij ik?”. Neem geen risico, heb allebei een beregezellige avond en drink een glaasje extra. De remmen hoeven niet los, maar u hoeft zich ook niet in te houden. Onze taxichauffeur wenst u eerst een fijne avond en ziet bij het ophalen dat u veel plezier heeft gehad. Hij is aan het werk en altijd gefocust op de weg en ontstane verkeerssituaties. Taxi Arnhem is uw taxibedrijf, ook voor uw vervoer naar feestjes en partijen.

Picknick in Sonsbeekpark

Er wordt mooi weer voorspeld weekend en u had nog geen middagplannen. U neemt uw telefoon en appt een paar vrienden en vriendinnen. Zoals verwacht kan niet iedereen, maar is de animo groot genoeg voor een gezamenlijke picknick. U koopt spullen in en vraagt iedereen iets mee te brengen. U wilt met uw eigen auto rijden, u hebt immers allerlei ingekochte picknickspullen bij u, en dekens en kleedjes, en wat drank natuurlijk. Hoe verstandig is het om ook in dit geval een taxi te bellen en u bij het park te laten afzetten? U kunt gezellig een glaasje drinken terwijl u op uw picknickkleed zit. Fijne middag en geniet van de zon.

Wilt u direct een taxi reserveren? Bel ons via: ☎ 026-2606060. Wij helpen u graag met meer informatie en taxivervoer in Arnhem. We staan 24/7 voor u klaar. Een fijne nazomer nog en tot snel ziens!

Kies voor Taxi Arnhem

  • 24/7 taxiservice
  • Luxe wagenpark
  • Vriendelijke en nette chauffeurs
  • Ook maatwerk mogelijk!
  • Zakelijke- en luchthavenservice
  • Expert in taxivervoer rond Arnhem

Een taxi bij een avondje uit voor een veilige rit terug

Back To Top
Direct een taxi : 026-2606060