skip to Main Content
24/7 taxi service Luchthavenvervoer Vaste lage tarieven Snel ter plaatse Luxe Audi's

- Reviews

Eropuit in Duiven

Ga er eens lekker op uit in Duiven met de taxi

Met de coronaversoepelingen die zich uitbreiden, mogen we er weer (bijna helemaal) op uit! Er zijn meer dan genoeg plekken in Nederland waar ontzettend veel leuks te doen is, of u nu met een klein gezelschap gaat of met de hele familie. Duiven is geen uitzondering op die regel. Maar wat is er in Duiven en omgeving dan allemaal te doen? Lees het snel in dit blog en wie weet ontdekt u iets wat écht voor u is.

De IKEA

Hoe kan het ook anders? Als Duiven ergens beroemd om is, dan is het wel de IKEA. Ga lekker een dag rondstruinen in de enorme winkel voor van alles en nog wat. Tot groot nieuw spul voor uw interieur tot kleinere dingen en accessoires. Heeft u er honger van gekregen? Ga dan eens lekker eten in het beroemde IKEA-restaurant. Sinds kort kunt u daar weer genieten van onder andere de beroemde Zweedse gehaktballetjes. Eet smakelijk!

Outlet Duiven

Bent u in de winkelstemming? Kom dan eens langs bij Outlet Duiven. Hier vindt u diverse leuke artikelen zoals beddengoed, servies, lampen, accessoires, speelgoed en meubels van uiteenlopende merken zoals Riverdale, Label 51, Rivièra Maison en PTMD. Kortom: grote merken voor kleine prijzen. Outlet Duiven is maar liefst zeven dagen per week voor u geopend!

Nationaal Park Veluwezoom

Gaat u liever voor wat meer rust en natuur? Dan vindt u, vlak bij Duiven, het prachtige natuurgebied Nationaal Park Veluwezoom. Maar Liefst 5.000 hectare groot en onderdeel van de Veluwe. Wandel en struin door ongerepte natuur van bossen, heidevelden, zandverstuivingen en heuvels. Op zonnige en heldere dagen is het soms zelfs mogelijk om Duitsland te zien! Kom tot rust in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland.

Verken Duiven en omgeving met de taxi

Wilt u eropuit in Duiven en omgeving? Vermijd dan het openbaar vervoer en neem de taxi naar Duiven. Zo heeft u meer vrijheid en mogelijkheden om uw reis naar wens in te vullen. Ook zorgt ons taxibedrijf voor service, klantvriendelijkheid en voordelige prijzen. Bent u er klaar voor om in Duiven en omgeving de hort op te gaan? Neem dan telefonisch contact met ons op via 026-2606060.

Back To Top
Direct een taxi : 026-2606060