skip to Main Content
24/7 taxi service Luchthavenvervoer Vaste lage tarieven Snel ter plaatse Luxe Audi's

- Reviews

Eropuit in Westervoort

Een dagje wandelen door natuurparken bij Westervoort

Heeft u ook zoveel zin om er even lekker op uit te gaan, maar weet u nog niet hoe en waar? Ga dan met Taxi Arnhem een dagje weg naar Westervoort. In dit blog zullen wij u meer vertellen over wat u allemaal in Westervoort kunt beleven, daarnaast vertellen wij ook meer over de vele voordelen van de taxi.

Vanaf Westervoort naar natuurpark

Westervoort ligt ten zuidoosten van Arnhem en is sinds 2016 de kleinste gemeente van Nederland. Westervoort ligt dichtbij verschillende mooie natuurparken, u kunt in Westervoort nog even opladen voordat u de natuur intrekt. Laat u vervoeren met de taxi naar een van de leuke cafés of restaurants in de binnenstad, waar u nog even de nodige energie op kunt doen voordat u naar een van de natuurparken wandelt.

Wandelen in de natuur bij Westervoort

Vergeet voor uw vertrek niet om goede schoenen aan te doen en een tas mee te nemen naar uw wandelgebied bij Westervoort. In uw tas kunt u een waterfles en repen voor onderweg mee nemen. Uw lunch kunt u natuurlijk in Westervoort zelf halen, dit scheelt u weer met tillen. Neem vooral ook een fototoestel mee om de mooie natuur vast te leggen. Gaat u samen met uw hond? Overleg van te voren met Taxi Arnhem of de hond mee mag.

De natuurparken die u kunt bezoeken

U heeft de keuze uit diverse leuke en uitdagende natuurparken bij Westervoort. Om u een idee te geven om welke gebieden dit gaat, heeft Taxi Arnhem ze voor u op een rij gezet:

  • Posbank
  • Emmapiramide
  • Veluwezoom
  • Kasteel Rosendael en park

Nagenieten in de taxi

Na afloop of op afgesproken tijd loopt u weer richting de taxi en kunt u tijdens de rit nog even heerlijk nagenieten van uw mooie wandeling. En wie weet gaat u volgend weekend weer? Er zijn zoveel parken om nog uit te proberen. En vindt u het te ver om vanaf Westervoort naar bijvoorbeeld de Posbank te lopen? Dan kunt u zich ook altijd door de taxi bij de ingang van de Posbank af laten zetten.

Uw taxivervoer in Westervoort met Taxi Arnhem

Wilt u graag gebruik maken van een taxi in Westervoort? Wij zorgen ervoor dat u zonder zorgen op uw bestemming aankomt. U kunt reserveren door te bellen naar 026-2606060. Dankzij Taxi Arnhem maakt u de leukste uitstappen in Westervoort.

Back To Top
Direct een taxi : 026-2606060