skip to Main Content
24/7 taxi service Luchthavenvervoer Vaste lage tarieven Snel ter plaatse Luxe Audi's

- Reviews

Leuke dingen in Arnhem per taxi

Eenvoudig rondrijden in Arnhem

Als het aankomt op rondreizen door een leuke stad, is de taxi vaak een beetje het vergeten kind. Onterecht als u het ons vraagt. Met de taxi reist u eenvoudig en praktisch een leuke stad rond van hotspot naar hotspot. En een taxi hoeft ook zeker niet duur te zijn. Wilt u bijvoorbeeld vanaf Arnhem-Noord een lekker dagje door uw eigen stad reizen? Dan brengt een taxi van Taxi Arnhem u met alle plezier naar bijvoorbeeld de volgende locaties. Lees snel verder voor wat inspiratie.

Bezoek Park Sonsbeek

Als er één park prachtig en groots is dan is het het Park Sonsbeek. Kom heerlijk tot rust en laat u per taxi vervoeren naar dit mooie groene gebied. Hier kunt u heerlijk wandelen en picknicken met uw geliefden. In de buurt van Park Sonsbeek kunt u meteen het mooie watermuseum bezoeken. Leer hier alles over de aspecten van water, zoals waterhuishouding, drinkwater en waterzuivering. Leerzaam én ontspannend. Heeft u het allemaal wel gezien? Dan laat u zich per taxi gewoon weer naar uw volgende bestemming vervoeren!

Het centrum

In het centrum van Arnhem op de korenmarkt vindt u de leukste cafés en restaurantjes die Arnhem te bieden heeft. In hartje Arnhem in de prachtige oude panden geniet u heerlijk van een hapje en een drankje. Als u toch in het centrum bent, is Arnhem een geweldige plek om eens lekker te winkelen. Het barst in Arnhem van de leuke en unieke speciaalzaken en andere leuke winkels. Bent u meer van het bezoeken van mooie kerken en oude gebouwen? Bezoek dan eens de Eusebiuskerk. In deze kerk maakt u een ware tijdreis: van de middeleeuwen tot de 21ste eeuw. Bovenin geniet u vanuit de panoramalift en de glazen balkons ook nog eens van een prachtig uitzicht over de stad.

Burgers’ Zoo

Voor de dierenliefhebbers onder ons gaat er niks boven een bezoekje dierentuin. Gelukkig vindt u in Arnhem natuurlijk Burgers’ Zoo. Hier kunt u de meest bijzondere dieren bekijken in een zo goed mogelijk nagebootste natuurlijke leefomgeving. Bewonder hier tijgers, adelaarsroggen, breedsnuitkaaimannen, zwartstaartprairiehonden, zwarte beren en nog veel meer!

Taxivervoer in Arnhem reserveren

Heeft u in Arnhem Noord een taxi nodig voor een lekker dagje eigen stad en al het moois dat het te bieden heeft?
Dan staat Taxi Arnhem voor u klaar. Reserveer uw eigen taxi door te bellen naar 026-2606666 of vul ons contactformulier

Back To Top
Direct een taxi : 026-2606060