skip to Main Content
24/7 taxi service Luchthavenvervoer Vaste lage tarieven Snel ter plaatse Luxe Audi's

- Reviews

Veilig op weg met Taxi Arnhem

Daarom veilig op weg met Taxi Arnhem

De laatste tijd zijn er veel berichten in de media over onveilige situaties in de taxibranche. Agressief gedrag van chauffeur naar reizigers en vice versa, mensen met gedragsproblemen en een enkele keer gaat het zelfs om geweldsincidenten. Taxi Arnhem zet zich dagelijks in om het vervoer van A naar B op een veilige, verantwoorde manier in te zetten.

Taxi Arnhem link LogoMaak het bespreekbaar

Uit onderzoek is gebleken dat 1 op de 3 taxichauffeurs regelmatig te maken krijgt met verbaal geweld; 1 op de 10 zelfs met lichamelijk geweld. Toch blijkt dat niet alle incidenten gemeld worden. Dit komt omdat veel onveilige situaties uiteindelijk toch goed aflopen en taxichauffeurs geen zin hebben om hiervoor lang op een politiebureau door te moeten brengen. Toch is het belangrijk dat dit onderwerp goed bespreekbaar wordt gemaakt.

Veiligheid tijdens uw taxirit

Bij Taxi Arnhem doen wij er alles aan om iedereen veilig naar de plaats van bestemming te brengen. We hebben dan ook een actief preventiebeleid binnen onze organisatie om onveilige situaties te voorkomen. Dat ligt voor een deel natuurlijk aan de kant van de passagier, maar ook wij willen hierin onze verantwoordelijkheid nemen. Dat doen we deels op technisch gebied, door bijvoorbeeld camera’s en GPS systemen te gebruiken, maar ook door de volgende maatregelen te treffen:

  • Wij proberen ten alle tijden voor een goede communicatie en planning te zorgen, om misverstanden te voorkomen.
  • Onze taxichauffeurs hebben regelmatig overleg, bespreken situaties in de taxi en proberen gezamenlijk de kwaliteit van onze dienstverlening daarop aan te passen.
  • Wij stellen duidelijke regels op voor onze klanten in en om Arnhem, maar u kunt natuurlijk altijd bij ons terecht voor een praatje.
  • We zijn alert en oefenen regelmatig op alarmeren en het herkennen van signalen.

Bel Taxi Arnhem voor een prettige rit!

Met bovenstaande punten proberen wij het taxivervoer in de regio Arnhem zo veilig mogelijk te maken. Bent u dus op zoek naar een betrouwbaar taxibedrijf in Arnhem dat veiligheid voorop heeft staan? Bel dan Taxi Arnhem op telefoonnummer: 026-2606060.

Back To Top
Direct een taxi : 026-2606060