skip to Main Content
24/7 taxi service Luchthavenvervoer Vaste lage tarieven Snel ter plaatse Luxe Audi's

- Reviews

Een dagje uit vanuit Elst, met de taxi

Een dagje uit met de taxi

Het einde is in zicht, de corona besmettingen nemen steeds meer af en er worden steeds meer versoepelingen ingevoerd. Inmiddels mogen dierentuinen, terrassen en winkels weer open. Na lang binnen te hebben gezeten, verlangen veel mensen naar een dagje uit. Woont u in Elst en wilt u graag een dagje weg? Regel dan een taxi van Taxi Arnhem! In dit blog hebben wij de leukste regio uitjes voor u op een rij gezet.

Shoppen in Arnhem & Nijmegen

Met de nieuwe versoepelingen is het weer mogelijk om te winkelen zonder afspraak. Elst ligt tussen twee leuke steden in, namelijk: Arnhem en Nijmegen. Vanuit Elst kunt u gemakkelijk met de taxi reizen naar een van deze twee steden voor een leuk dagje uit. Na een dag winkelen, kunt u nagenieten van een lekker hapje en drankje op het terras. Laat het mooie weer maar komen!

Openlucht Museum

Toch liever iets anders dan shoppen? Voor een cultureel dagje uit, bent u bij het Openlucht Museum in Arnhem op de juiste plek! Bezoek het prachtige museumpark en laat u verrassen door de mooie historische en bijzondere gebouwen. Geniet van een lange wandeling door het park en bewonder diverse demonstraties van oude ambachten zoals papier gieten, smeden en houtbewerken.

Fietstocht in de Veluwe

Toch meer een natuurmens? Laat u door een taxi brengen naar het park de Hoge Veluwe! Met de beroemde gratis witte fietsen kunt u de prachtige natuuromgeving ontdekken. Bewonder de uitgestrekte weilanden en wilde dieren tijdens uw fietstocht. Tevens is het ook een mooie locatie voor prachtige natuurfoto’s. Na alle corona stress, is natuurpark de Hoge Veluwe de ideale plek om tot rust te komen!

Burgers Zoo

Als u graag een dagje naar de dierentuin wilt, dan kunt u bij Burgers Zoo in Arnhem terecht. Niet alleen kunt u overdag de verschillende dieren van Burgers Zoo bewonderen, maar in de zomermaanden kunt u tegen een extra scherp tarief in het park terecht voor de zomeravonden. Het dierenpark blijft dan open tot 20:00 uur. Na uw dierentuinbezoek kunt u een taxi van Taxi Arnhem bellen die u weer naar huis brengt.

Taxi nodig in Elst?

Geniet van een leuk dagje uit en laat u vanuit Elst veilig en comfortabel vervoeren door Taxi Arnhem. Heeft u een taxi in Elst nodig? Dan kunt u vooraf een taxi reserveren, maar ook op de dag zelf bellen naar: 026-2606060. Wij komen dan zo snel mogelijk voorrijden!

Back To Top
Direct een taxi : 026-2606060