skip to Main Content
24/7 taxi service Luchthavenvervoer Vaste lage tarieven Snel ter plaatse Luxe Audi's

- Reviews

Taxi Arnhem: taxivervoer voor iedereen

Taxi in Arnhem nodig? Taxi vervoer voor iedereen

Op 15 maart jl. publiceerde de Rijksoverheid het rapport ‘Iedereen Onderweg’. Dit rapport geeft inzicht in de manier waarop het doelgroepenvervoer en het openbaar vervoer toegankelijker gemaakt kan worden. En dat is natuurlijk cruciaal gezien het feit dat doelgroepenvervoer bestemd is voor mensen die niet zelfstandig kunnen reizen. Ook Taxi Arnhem denkt mee in het toegankelijk maken van het vervoer voor mensen met een beperking.

Reizen voor veel mensen niet vanzelfsprekend

Voor veel mensen in Nederland blijkt het lang niet altijd even makkelijk te zijn om gebruik te maken van het OV of doelgroepenvervoer. Zeker mensen die slecht ter been zijn, hebben moeite om bijvoorbeeld naar een bushalte of station te lopen, hebben moeite met instappen of schamen zich vanwege hun beperking. Terwijl reizen van A naar B eigenlijk net zo vanzelfsprekend moet zijn voor mensen met een beperking als voor andere mensen. Een keertje koffie drinken bij een goede vriend, op bezoek bij een familielid of er gewoon even uit voor een boodschap: voor reizigers met een beperking vaak een lastige opgave.

Het rapport ‘Iedereen Onderweg’ is een stap in de goede richting. Mensen die slecht ter been zijn om wat voor reden dan ook, zouden minder hindernissen moeten ervaren om te gaan reizen en zich in de toekomst thuis moeten voelen in het OV en doelgroepenvervoer. Nieuwe initiatieven worden door de Overheid toegejuicht en er wordt samengewerkt om een oplossing te vinden voor dit mobiliteitsprobleem.

Taxi Arnhem denkt met u mee

Ook in Arnhem zitten we daarom niet stil! Taxi Arnhem denkt mee met mensen met een beperking. Immers, u wilt zelf natuurlijk zo mobiel mogelijk blijven en zelf bepalen wanneer u ergens heen gaat. Taxivervoer in Arnhem van deur tot deur: dat is waar wij goed in zijn. Daarbij denken wij altijd aan service, klantvriendelijkheid en een helpende hand. Kunt u dus wel een zetje in de rug gebruiken en heeft u zin erop uit te gaan? In Arnhem en omstreken belt u dan gewoon Taxi Arnhem: ☎ 026-2606060.

Taxi Arnhem: taxivervoer voor iedereen

Back To Top
Direct een taxi : 026-2606060