skip to Main Content
24/7 taxi service Luchthavenvervoer Vaste lage tarieven Snel ter plaatse Luxe Audi's

- Reviews

Voor al uw zakelijk vervoer

Gaat u wel eens met de taxi in Arnhem, bijvoorbeeld als u een afspraak hebt voor uw werk? Of bezoekt u regelmatig een beurs, een congres of een andere evenement en wilt u graag in stijl aankomen? Bij ons kunt u uitstekend terecht voor zakelijk vervoer. Arnhem is een stad waar veel zakelijke bijeenkomsten georganiseerd worden. Het is dan natuurlijk wel zo prettig om representatief te arriveren. Wij staan te allen tijde voor u klaar om u van A naar B te brengen. Wilt u een taxi reserveren voor zakelijk doeleinde? Dan kunt u ons gewoon even bellen. Wij komen dan zo snel mogelijk voorrijden.

Zakelijk vervoer naar de luchthaven

Uiteraard kunnen onze taxi’s u ook naar Schiphol en alle andere luchthavens vervoeren en na uw zakenreis weer ophalen.

Wij kunnen u brengen en/of halen naar/vanaf de volgende locaties:

  • Schiphol Luchthaven
  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Eindhoven
  • Düsseldorf luchthaven
  • Köln
  • Brussel
  • Weeze luchthaven
  • Andere locaties ook mogelijk

Wat is een beter begin van uw zakenreis om opgehaald te worden in een luxe taxi en vervolgens in alle rust (maar wel op tijd!) naar de luchthaven te worden gebracht? Taxi Arnhem zorgt er ook voor dat onze chauffeurs ook weer klaarstaan als u geland bent. En heeft u vertraging? Wij houden de actuele aankomsttijden in de gaten, zodat we altijd weten wanneer u landt en u dus nooit hoeft te wachten.

Uw werk afronden onderweg

Ons wagenpark bestaat uit comfortabele en representatieve auto’s. Hierdoor zult u altijd een aangename en zorgeloze reis hebben. Zo kunt u zich in alle rust voorbereiden op uw afspraak, of nog even de laatste werkzaamheden afronden.

Kortom, bij Taxi Arnhem bent u aan het juiste adres voor comfortabel zakelijk vervoer. Arnhem is een stad met een groot taxi-aanbod, maar er kan er maar één de beste zijn. Bij ons staan uw wensen centraal. Dit betekent dat wij pas tevreden zijn als u tevreden bent. Bij ons is de klant nog echt koning!

Zakelijk vervoer Arnhem

Zakelijk vervoer tot in detail geregeld

Natuurlijk bestaan er veel verschillende prijsklassen op het gebied van taxivervoer. Wij kunnen alvast zeggen dat wij een van de goedkoopste taxibedrijven in de branche zijn. En dat zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit of de service. Wij komen altijd op het door u gewenste moment voorrijden en zorgen ervoor dat u op tijd bij uw afspraak bent.

Wij bieden zakelijk vervoer waar u echt op kunt rekenen, niet alleen in Arnhem, maar ook naar een van de luchthavens in de omgeving. Stiptheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Dit is een van de redenen waarom veel klanten in de regio Arnhem u voorgingen in hun keuze voor ons. Wilt u ook een taxi bestellen, voor vandaag of binnenkort? Bel ons dan vandaag nog, of neem contact op via onze website. Wij horen graag van u!

Heeft u nog vragen?

Als u meer wilt weten over ons aanbod op het vlak van zakelijk vervoer, dan kunt u ons gerust benaderen. Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Schroom dus niet en neem vandaag nog contact met ons op.

Back To Top
Direct een taxi : 026-2606060