skip to Main Content
24/7 taxi service Luchthavenvervoer Vaste lage tarieven Snel ter plaatse Luxe Audi's

- Reviews

Vele leuke bestemmingen vanaf Schiphol

Vanaf Schiphol naar leuke buitenlandse bestemmingen

Heeft u binnenkort ook kerstvakantie, net als miljoenen andere Nederlanders? Wat gaat u dan doen? Lekker thuisblijven bij de kerstboom en kneuteren met familie en/of vrienden? Of gaat u op wintersport? Of bent u één van de velen die kiezen voor een lekker tripje naar het buitenland met vertrek vanaf Schiphol? In dat geval kunt u met de taxi op weg naar de vele leuke, minder voor de hand liggende, maar wel voordelige, bestemmingen die geschikt zijn voor een korte stedentrip. We noemen er hier een aantal.

Aarhus

Op slechts een uurtje vliegen van Schiphol ligt Aarhus in Denemarken. De stad heeft een mooi museum: ARos. Een museum met een grote collectie moderne en hedendaagse kunst. Wie van historie houdt, kan terecht in Den Gamle By (het oude stadje). Een openluchtmuseum met 75 historische gebouwen uit heel Denemarken. Maar ook de knusse straatjes in het centrum van Aarhus zijn zeker de moeite waard, waarbij u het kleurrijke Møllestien niet mag overslaan. Voor lekker eten en drinken moet u bij Aarhus Street Food zijn. In deze voormalig busgarage vindt u standjes met heerlijkheden uit de hele wereld.

Katowice

Katowice is een voormalige industriestad in het zuidoosten van Polen. Dat ziet u terug in het Silesian museum in en op een voormalige kolenmijn. Daar vindt u alles over Katowice en de streek Silezië met daarnaast ook vele moderne kunstinstallaties. Aan de rand van de stad ligt de wijk Nikiszowiec. Vroeger een buurt voor fabrieksarbeiders, maar nu een hippe buurt vol creativiteit, restaurants en cafés. Ook leuk is om aan de hand van een street art tour de indrukwekkende muurschilderingen in de stad te ontdekken en te zien wat er nog meer te doen is. Ook de Spodek Arena is de moeite waard. Deze ‘vliegende schotel’ in het centrum van de stad, is het middelpunt van concerten, sportwedstrijden en evenementen.

Stranden en ruige natuur in het Spaanse Asturië

Ook makkelijk bereikbaar vanaf Schiphol: Asturië in Noord-Spanje. Lekker dwalen langs pittoreske dorpen aan de kust en in de bergen. Wel met wandelschoenen overigens. Want een wandeling door de Picos de Europa moet u zeker doen. Kenners vinden dit het mooiste gebergte van Europa! U geniet er van spectaculaire uitzichten, ruige natuur, roofvogels en berggeiten. In de pittoreske plaatsen langs de kust vindt u talloze baaitjes, hoge kliffen en de mooiste stranden.

Start uw trip naar Schiphol met de taxi

Start uw stedentrip met een rit per taxi naar Schiphol. Met een taxi vertrekt u op tijd en komt u gegarandeerd op tijd aan op Schiphol Airport om door alle rijen en controles te komen. Ook heeft u geen ‘Lang parkeren’ kosten. Dus reserveer tijdig uw taxi naar Schiphol. Ook voor de terugweg! Dat is wel zo comfortabel. Bel 026-2606060 voor uw reservering.

Back To Top
Direct een taxi : 026-2606060