skip to Main Content
24/7 taxi service Luchthavenvervoer Vaste lage tarieven Snel ter plaatse Luxe Audi's

- Reviews

Wintersportvakantie start in de taxi

Taxi naar Schiphol nemen op weg naar uw wintersportbestemming

Heeft u plannen om lekker op wintersport te gaan, maar ziet u de lange autoreis niet zitten? Dat bent u niet de enige. Veel mensen laten de auto liever thuis uit angst voor de lange wintersportfiles naar de populaire bestemmingen, of vanwege het soms onverwacht slechte weer met veel sneeuw en gladheid. Dat is de reden dat veel mensen Taxi Arnhem inschakelen om vanuit de Gelderse regio aan hun wintersport te beginnen in een taxi. Is dat voor u ook geen goed idee? We geven u hieronder een aantal leuke suggesties van bestemmingen vanaf Schiphol voor een heerlijke wintersport. Weet dat de chauffeurs van Taxi Arnhem voor u klaar staan om u naar Schiphol te brengen.

Op wintersport vanaf Schiphol

Heeft u al een idee waar u op wintersport zou willen gaan? Wij hebben uiteraard al enige jaren ervaring en weten dat er vanaf Schiphol verschillende bestemmingen zijn waar u naartoe kunt gaan om er te genieten van een heerlijk ontspannen wintersport op de meest idyllische locaties. Een aantal voorbeelden van populaire bestemmingen voor wintersport zijn:

  • Frankrijk met veel populaire en grote skigebieden, waaronder Les Trois Vallées, Chamonix en Val Thorens.
  • Oostenrijk is een populaire bestemming voor de wintersporters met skigebieden zoals St. Anton, Kitzbühel en Ischgl. Ideaal voor als u van Après Ski houdt
  • Zwitserland heeft tal van mooie skigebieden, waaronder Verbier, Davos en Zermatt.
  • Italië, het land met populaire skigebieden als Sestriere, Cortina d’Ampezzo en Livigno.
  • Duitsland heeft ook skigebieden waaronder Garmisch-Partenkirchen en Oberstdorf. Ook leuk voor de après ski fanaat!

Er zijn verschillende vluchten naar deze bestemmingen vanaf Schiphol. En als u onze taxi neemt, weet u dat u altijd comfortabel en op tijd op Schiphol terecht komt.

In taxi met wintersportuitrusting naar Schiphol

Is het meenemen van uw wintersportuitrusting in de taxi naar Schiphol een probleem? Die vraag wordt ons zeer vaak gesteld. Wij kunnen u geruststellen. Met de taxi naar Schiphol reizen voor uw wintersport is bij Taxi Arnhem geen enkel probleem. We hebben uiteraard vaker met dit spreekwoordelijke bijltje gehakt. Sterker nog: als u uw wintersport materialen mee wilt nemen, helpt onze chauffeur u met het inladen van de spullen en kunt u alvast plaatsnemen in de taxi. U wordt vervolgens geheel volgens uw vluchtschema op tijd voor de deur van de luchthaven afgezet. Ideaal toch? Uw wintersportvakantie kan zorgeloos van start gaan!

Start uw wintersport vanaf Schiphol met de taxi

Kies dan voor een comfortabel begin van uw wintersportvakantie en bekijk de mogelijkheden van luchthavenvervoer per taxi op onze website. U kunt bij ons zowel de heenreis als de terugreis direct reserveren. Zo bent u altijd verzekerd van comfortabel vervoer! Dus reserveer tijdig uw taxi naar Schiphol. Ook voor de terugweg! Dat is wel zo comfortabel. Bel 026-2606060 voor uw reservering.

Back To Top
Direct een taxi : 026-2606060