skip to Main Content
24/7 taxi service Luchthavenvervoer Vaste lage tarieven Snel ter plaatse Luxe Audi's

- Reviews

Taxi bestellen? Weet waar u bij instapt!

Kies voor een betrouwbare taxiservice

U stapt uit het vliegtuig en probeert uw luchthaven vervoer voor de terugweg te regelen.Wanneer u buiten de terminal aankomt, wordt u belaagd door opdringerige taxichauffeurs die u met mooie praatjes mee proberen te lokken uw taxi in. Mag dit wel? En hoe weet u of u te maken heeft met een betrouwbare taxiservice?

Onzuivere taxipraktijken op Schiphol

Vanwege een besluit van Het Gerechtshof is het aantal taxichauffeurs dat luchthaven vervoer of zakelijk vervoer vanaf Schiphol aanbiedt explosief gestegen. Het besluit luidde dat elke taxichauffeur klanten mag vervoeren op openbare wegen, mits deze een vergunning heeft. Dit heeft ertoe geleid dat toeristen bij aankomst op Schiphol letterlijk taxi’s werden ingetrokken en torenhoge bedragen moesten betalen voor een simpel ritje naar Amsterdam. Daarnaast is bij zogenoemde ‘veegacties’ gebleken dat vele taxichauffeurs hun papieren of boordapparatuur niet in orde hadden. Dit had tot zeer gevaarlijke situaties kunnen leiden. Beveiligers moeten gaan zorgen dat taxichauffeurs die geen toegang hebben tot de officiële standplaatsen worden geweerd.

Tips voor het bestellen van uw taxi

Wilt u dus zakelijk vervoer of luchthaven vervoer regelen? Zorg er dan voor dat u weet met wie u te maken heeft. Hieronder leest u een aantal tips waar u op kunt letten bij het uitkiezen van uw taxi voor luchthaven vervoer of, bijvoorbeeld, zakelijk vervoer:

  • Regel ruim van tevoren uw luchthaven vervoer of zakelijk vervoer
  • Lees op de websites recensies en beoordelingen
  • Bespreek vooraf de tarieven
  • Ga staan bij een officiële taxi standplaats
  • Kijk waar de taxiservice haar diensten aanbiedt

Rijdt de taxi alleen van en naar Schiphol en heeft u te maken met een nogal opdringerige chauffeur? Grote kans dat u te maken heeft met een ronselaar die u voor vele euro’s probeert op te lichten!

Een voorbeeld van een betrouwbaar taxibedrijf is Taxi Arnhem.

Wij hanteren zeer scherpe tarieven voor uw luchthaven vervoer of zakelijke vervoer en u kunt bij ons dan ook ruim van tevoren uw taxi regelen. Daarnaast houden wij uw vluchttijden altijd scherp in de gaten, zodat u altijd zeker weet dat onze taxi klaar staat wanneer u bent geland. Heeft u meer vragen over de dienstverlening van Taxi Arnhem? Neem dan eens een kijkje op onze website en bel ons wanneer u vragen heeft op telefoonnummer 026-2606060. Taxi Arnhem is uw betrouwbare taxiservice voor uw luchthaven vervoer en zakelijke vervoer!

Back To Top
Direct een taxi : 026-2606060