skip to Main Content
24/7 taxi service Luchthavenvervoer Vaste lage tarieven Snel ter plaatse Luxe Audi's

- Reviews

Zakelijk taxivervoer voor de flexibele ondernemer

De mobiele ondernemer

Filerijden, overvolle treinen. Een drukke agenda en een steeds voller wordende e-mailbox. De ondernemer van nu heeft veel te verduren. Zeker met de nieuwe visie op de arbeidsmarkt, genaamd ‘Het Nieuwe Werken’ komt de zakenman voor flink wat uitdagingen te staan. Zo ook op het gebied van mobiliteit. Waarom gunt u uzelf niet wat rust? En schakelt u flexibel taxivervoer in? Lees in dit blog meer over de mobiele zakenman en hoe zakelijk taxivervoer u daarbij kan ontzorgen.

Zakelijk taxichauffeur voor de flexibele zakenman- of vrouw!

Zakelijk taxivervoer voor de flexibele ondernemerHet is dan wel zaak dat u een taxibedrijf inschakelt dat op een flexibele manier kan inspelen op uw wensen. Die aan kan passen aan uw agenda. Denkt u eens in: u wordt opgehaald met een luxe wagen, terwijl u zelf onderweg nog een aantal telefoontjes kunt plegen.

In alle rust bereidt u zich nog even voor op die belangrijke meeting. En na afloop staat de chauffeur weer voor u klaar om u naar de volgende bestemming te brengen. Ook met zakelijk taxivervoer wordt ingespeeld op de veranderende arbeidsmarkt.

Zakelijk taxivervoer voor de flexibele ondernemer
Een nieuwe invulling aan werken

Het Nieuwe Werken geeft een totaal nieuwe invulling aan de manier waarop wij Nederlanders tegen arbeid aankijken. Niet meer van 9 tot 5 op een vast kantoor zitten. Nee, we gaan efficiënter met onze tijd en ruimte om. Bepalen zelf wanneer, waar en met wie we werken. En dat gaat verder dan het thuiswerken. We werken onderweg, en onze laptop is ons mobiele kantoor. Dit alles ten doel om kennis te delen en creativiteit aan te sporen. Voor veel ondernemers geeft dit een stuk vrijheid. Als zakenman uw eigen uren invullen en werken waar en wanneer u dat wilt. Ideaal! Echter zit u waarschijnlijk niet te wachten op een overvolle treincoupé. Of zelf in de file komen te staan. Heeft u weleens aan zakelijk taxivervoer gedacht?

Kwalitatief hoogwaardig zakenvervoer

Een dergelijk taxibedrijf dat zich inzet om in Arnhem en omstreken kwalitatief hoogwaardig zakenvervoer aan te bieden is Taxi Arnhem.

Vraag gerust eens naar de mogelijk op het gebied van ons flexibele taxivervoer en bel op nummer: 026-2606060.

Back To Top
Direct een taxi : 026-2606060